Nye perspektiver på digitalisering i rehabilitering
- kræver det en pandemi for at se nye muligheder og udfordringer i rehabilitering?

Pige afprøver Virtuel Reality Brille

Den 13. nationale konference om rehabilitering vil, med udgangspunkt i den verserende coronapandemi og via en række spændende oplæg, belyse, hvilke muligheder og udfordringer den øgede digitalisering skaber i rehabilitering.

Hvad betyder det fx i en organisation, når personalet skal samarbejde på andre måder? Hvilken indvirkning har det på det relationelle aspekt, og hvad betyder det for brugernes aktive rolle?

Konferencen byder bl.a. på fire oplæg á 25 minutter – i en form med en oplægsholder og en samtalepartner. Det er muligt at deltage enten ved fremmøde i Aarhus eller virtuelt.

Læs mere om konferencen og oplægsholderne her (2. announcement)

Se programmet for konferencen her

Se 1. announcement her

 

Arrangør: Rehabiliteringensforum Danmark, MarselisborgCentret og DEFACTUM
Målgruppe: Alle, der beskæftiger sig med rehabilitering indenfor sundhed og socialområdet, arbejdsmarked og uddannelse, samt velfærdsteknologi og hverdagsliv med sport, fritid, kultur og samspil med civilsamfund og frivilligt arbejde. Det kan være borgere, fagpersoner, ledere og beslutningstagere fra kommuner og regioner, forskere, undervisere samt ledere og medarbejdere i styrelser, faglige organisationer og brugerorganisationer. Politikere er også velkomne.
Hvor: MarselisborgCentret, P.P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus C - bygn. 8
Start: 27-10-2020 12:30
Stop: 27-10-2020 16:00
Pris: 500 kr. for fysisk deltagelse. 300 kr. for online deltagelse.