REHPA holder afsluttende konference på projektet Demens og rehabilitering – med afsæt i brugernes perspektiver (DEM-REHAB). Konferencen livestreames, så du kan følge med hjemmefra.

Formålet med dagen er at præsentere resultater og erfaringer fra projektet DEM-REHAB og diskutere muligheder og udfordringer i videre udvikling af rehabilitering ved demens (let til moderat grad) i Danmark. Projektet er finansieret af VELUX FONDEN og gennemført på REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation.

Læs mere på projektets side her
Se programmet her
Tilmeld dig her 

Livestream

Vi livestreamer konferencen her og på REHPAs Facebook-side, så du gratis kan følge det direkte hjemmefra eller gense det efterfølgende på rehpa.dk.

Arrangør: REHPA
Målgruppe: Formiddagens program er for en bred målgruppe, inkl. mennesker med en demenssygdom. Det er muligt kun at tilmelde sig formiddagens program. Eftermiddagens program er primært for fagpersoner, beslutningstagere og forskere.
Hvor: SDU, Odense
Start: 26-10-2020 09:30
Stop: 26-10-2020 16:00
Pris: Det er gratis at deltage.
Yderligere info:

Tilmeldingsfrist er 4. oktober 2020.

Corona-hensyn:
Konference gennemføres efter gældende regler. Af hensyn til afstandskrav er der et reduceret deltagerantal. Overskrides det, kommer du på venteliste og får besked, hvis der bliver plads. Det gælder også, hvis der lempes på afstandskrav.

Krav til PC/Mac ved livestream:
Systemkrav: Windows 7 eller højere, Mac OS X 10.6 eller nyere
Anbefalede browsere: Google Chrome eller Mozilla Firefox
Understøttede browsere: Safari, Internet Explorer 11 og Adobe Flash Player. Har du ikke Flash, kan du hente det her
Har du ikke java, kan du hente det her

Internetforbindelse: Anbefales 5-10 mbps download hastighed.
Tjek din internetforbindelse her