Arkitektur.jpg

Kom til en fagligt berigende og hyggelig eftermiddag på REHPA i Nyborg eller i "skyen"

Vi byder alle nuværende studerende, tidligere alumner på Master i rehabilitering og andre interesserede til en forhåbentlig berigende og hyggelig eftermiddag på REHPA i Nyborg.

Formålet med temaeftermiddagen er dels at præsentere nyeste forskning om et af de helt centrale elementer i rehabiliteringspraksis, nemlig målsætning. Og dels at give mulighed for at mødes med andre, der er interesseret i rehabilitering.

Vi byder på kaffe, kage og frugt. Da vi slutter dagen kl. 18.00, vil der være god mulighed for at aftale at spise ude sammen i Nyborg eller Odense efterfølgende.

Se programmet, og tilmeld dig her


Har du stadig kontakt til nogle af dine tidligere medstuderende, må du meget gerne sikre, at de også har fået en invitation. Du er velkommen til at invitere en fagkollega med.

På grund af corona restriktioner, er der kun plads til 30 fysiske deltagere i år. Hvis du ikke når at få en plads, er det muligt at komme på en venteliste, og få tilbudt en plads ved eventuelle afbud. Det er derudover også muligt at følge arrangementet online. Alle der tilmelder sig som online-deltagere, vil på et senere tidspunkt modtage information omkring videolink og opkobling til arrangementet.

Arrangør: REHPA
Målgruppe: Nuværende studerende, tidligere alumner på Master i rehabilitering og andre interesserede
Hvor: REHPA, Vestergade 17, Nyborg
Start: 23-11-2020 15:00
Stop: 23-11-2020 18:00
Pris: Det er gratis at deltage