National rehabiliteringskonference 2024

Baggrund

Vi står over for en række komplekse problemer i verden i dag som har betydning for menneskers sundhed, helbred, trivsel og livskvalitet. Rehabilitering udgør vores strategi til at imødegå disse problemer.

Dyk ned i tre nøgleområder: Ledelse, Forskning og Praksis, når vi udforsker, hvordan rehabilitering kan tackle de såkaldte 'wicked problems'.

Wicked problems er som gåder uden en fast løsning, og det kræver innovation og samarbejde for at finde bæredygtige løsninger. På konferencen vil vi udfordre vores forståelse af disse problemer og udforske nye veje til løsninger.

Bliv inspireret af ledere, forskere og praktikere, der deler deres viden og erfaringer. Sammen vil vi belyse rehabiliteringens magt til at transformere og skabe positive forandringer i en kompleks verden.

Målgruppe

Alle, der beskæftiger sig med og er interesserede i rehabilitering indenfor alle sektorer og fagområder. Det kan være borgere, fagpersoner, ledere og beslutningstagere fra kommuner og regioner, forskere, undervisere samt ledere og medarbejdere i styrelser, faglige organisationer og brugerorganisationer. Politikere er også velkomne.

Tilmeld dig den 16. Nationale Rehabiliteringskonference og vær en del af løsningen på de udfordringer, vi står over for. Det er tid til at tænke stort, tænke nyt og tænke sammen. Lad os gøre en forskel sammen!

Pris

1.275 kr. inkl. forplejning og evt. materiale

Tilmelding og registrering

Tidspunkt

30. september 2024

Sted

Hotel Comwell, Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

Program

Opdateres løbende

Tilmeld dig konferencen

Call for abstract

Rehabiliteringsforum Danmark inviterer dig til at indsende abstracts til årets nationale konference den 30. september 2024, om rehabilitering som svar på komplekse problemer i et ledelses-, forsknings- og praksis perspektiv.

Vi inviterer abstract til oplæg af 15-20 minutters varighed i parallelsessioner inden for de 3 hovedemner.

Oplægsholder

Kontakt

Yderligere information og spørgsmål

Claus Vinther Nielsen
mail: claus.vinther@rm.dk